Status på ladcyklerne

Beboerhuset har 2 ladcykler, som foreningens medlemmer kan booke via hjemmesiden. De 2 ladcykler var i weekenden igennem en forårsrengøring, så de er blevet frisket op og klar til endnu en sæson. Kæderne blev renset og smurt, og snavs blev skrubbet væk.

Cyklerne bruges flittigt af foreningens medlemmer. Siden indvielsen i august 2020 er der foretaget ikke mindre end 1400 bookinger alt i alt. Det vidner om, at cyklerne bringer meget stor værdi til vores medlemmer, og det er vi naturligvis meget glade for.

Forårsrengøringen gav samtidig anledning til et grundigt eftersyn af cyklerne, hvor vi også kunne konstatere, at den flittige anvendelse af cyklerne slider en del på dem. Ladcyklerne efterses af et lille team af ladcykelmanagers, som i skrivende stund består af 4 personer. En bøn fra os til de af foreningens medlemmer, som benytter cyklerne, er, at fejl og mangler indrapporteres via ladcykeltelefonen, så vi kan få cyklerne på værksted efter behov. Det gøres ved at ringe til tlf. nr. 89801122 og taste 3 for ladcykler. Her kan der lægges besked på en telefonsvarer, som dagligt aflyttes. For at sikre at cyklerne til enhver tid er fuldt funktionsdygtige og forsvarlige at køre på, håber vi, at I vil hjælpe os med at indrapportere fejl og mangler, når I opdager dem.

Hvis du har lyst til at tage del i tjansen som ladcykelmanager, er du også velkommen til at lægge besked. Det er et beskedent, men hyggeligt arbejde, og vi kan altid bruge flere hænder.