FRIVILLIGE AKTIVITETER I AUGUST 2023

Kære frivillige

Så blev det tid for den første af de månedsmails, vi fremover udsender. Normalt vil de komme slut måned før, men pga ferie kommer august måneds frivillige-muligheder først her i august. Dog varslede vi i juni måned, så vi håber, der er flere, der har både lyst og mulighed.

Vi søger frivillige til følgende i august (og bemærk, at årets Sommerfest også er 50-års jubilæumsfest!):

18.08.                 Opstilling og klargøring til Sommerfesten v. Beboernes Hus. Der skal rejses telte mv. Start  omkring kl 16.

Har du tid/lyst, så meld dig via mail og skriv ’frivillig d. 18.08’. Der er erfarne Sommerfestarrangører tilstede på dagen til at guide.

19.08.                Sommerfesten.

  • Opstilling og oprydning – morgenmadsbord i Sjællandsgade
  • Forberedelse morgenmad (dvs lave kaffe og smøre rundstykker)
  • Stå i boder (feks 1 time), der er kage/kaffebod, pølsebod, bar, aktivitetsboder (børn), infobod mv.
  • Borddækning til middagen
  • Køkkentjans (forberedelse middag, opvask mv)

Har du mulighed for at bruge lidt tid sammen med andre Øgadebeboere d. 19.08 ved Beboernes Hus? Du vil være i godt selskab! Meld dig via mail og skriv ’frivillig d. 19.08’ – hvis der er noget bestemt, du gerne vil, så skriv lige det på også. Ligeledes, hvis der er nogle bestemte tider på dagen, hvor det passer bedst. Du får en tilbagemelding mht tidspunkt, hvor og kontakt.

20.08                  Sommerfesten – oprydning. Telte skal pakkes sammen, oprydning i salen mv. Start kl 11.

                             Har du tid/lyst, så meld dig via mail og skriv ’frivillig d. 20.08’.

August               Omdeling af Beboerhusets Efterårsprogram.

  • Efterårsprogram skal uddeles i Øgaderne – her er brug for frivillige til at gå en tur med en stak programmer og levere i brevkasser og opgange.

Har du lyst til en gåtur i en af Øgaderne? Meld dig – evt skriv, hvis du har en favoritgade til gåtur. Du får besked tilbage, så snart Efterårsprogram er færdigtrykt mht afhentning samt rute.

Vel mødt!

Husk at selvom der fremover kommer en aktivitetsliste en gang om måneden, så bestemmer du selvfølgelig helt selv om – og evt hvor ofte – du melder dig til en specifik opgave eller arrangement.

Mange hilsener

Viviane og Vibeke

Pva bestyrelsen