Mulighed for frivillige-aktiviteter i september

Kære frivillige

Tak til alle, som meldte sig til frivillige-opgaver i august. Nu er vi klar til september.

Vi søger frivillige til følgende i september

07.09.                 Fællesspisning.

Madhold kunne godt bruge lidt flere på holdet – en godt og rutineret madhold. Du kommer i godt selskab! Og skulle der være nogen, som vil give en hånd med med borde, opvask, oprydning – så hører vi gerne!

Kan du træde til på madholdet, så meld dig via mail og skriv ”madhold 07.09”. Du får besked om kontakt og hvornår madhold mødes.

Har du tid/lyst til at give en hånd med, så meld dig via mail og skriv ’frivillig d. 07.09.’ Du får en tilbagemelding om tidspunkt og kontakt.

16.09.                Loppemarked.

  • Opstilling
  • Oprydning
  • Kaffe og lign. – både i køkken og i bod

Meld dig via mail og skriv ’loppemarked d. 16.09’ – hvis der er noget bestemt, du gerne vil, så skriv lige det på også. Du får en tilbagemelding mht tidspunkt, hvor og kontakt.

17.09                  Havedag

Starter kl 10. Der er fælles frokost for deltagere i havedag kl 13. Havedag slutter kl 15.

Har du tid/lyst til at give en hånd med, så området omkring Beboernes Hus vedbliver at være en skøn oase for alle? Så meld dig via mail og skriv ’havedag d. 17.09’. Du får en tilbagemelding om kontakt. Bemærk: du kan også bare møde op på dagen!

28.09                  Fællesspisning.

Kunne du tænke dig at være på madhold? Eller give en hånd med mht borde, opvask, oprydning mv. Så meld endelig ud. Mht madhold vil vi gerne have din tilmelding senest d. 07.09, hvor madholdet sammensættes.

Har du tid/lyst, så meld dig via mail og skriv ’frivillig d. 28.09.’ Du får en tilbagemelding om tidspunkt og kontakt.

Hvis du kunne tænke dig at komme på madhold, så skriv ’madhold d. 28.09.’ Du får tilbagemelding om madhold og formøde.

TEMA-GRUPPE:

Vi har annonceret, at der løbende bliver mulighed for at tilknytte sig som frivillig til bestemte tema-grupper. Vi lægger ud med ”Grønne Øgader”.  Vær med, når vi laver blomsterstole, plantedage, arbejder for mere grønt i gaderne, ved facaderne – i det hele taget ”Grønne Øgader”.

Har det din interesse? Så meld tilbage via mail og skriv ’Grønne Øgader frivillig”. Så får du en tilbagemelding om kontakt og planer. Man melder sig ikke til faste aktiviteter eller tidspunkter men bliver løbende kontaktet. Dog vil der være enkelte møder, hvor vi samles for at planlægge.

Vel mødt!  Husk at du bestemmer selvfølgelig helt selv om – og evt hvor ofte – du melder dig til en specifik opgave eller arrangement.

Mange hilsener

Viviane og Vibeke

Pva bestyrelsen