Frivilligeaktiviteter

Vi har ikke fået udsendt ved månedsstart her i marts. Det beklager vi – men de arrangementer, der kører i marts, er i rimelig grad dækket ind. Til gengæld, så kommer vi med mail vedr april efter Påske. Her er der flere arrangementer, hvor der kunne være god brug for frivillige. Mere herom lige efter Påske.

For nu minder vi om muligheden for at melde sig til temagrupper. Eksempelvis:

TEMA-GRUPPER:

Der er løbende mulighed for at tilknytte sig som frivillig til bestemte tema-grupper.

  • Kunne du tænke dig at indgå i en gruppe, som løbende planlægger fællesspisninger, sætter hold, sikrer køreplaner osv? Vi vil gerne danne en temagruppe ”Fællesspisninger”. Det er ikke meningen, at man skal være på madhold hver gang! Kunne du se dig selv i tema-gruppen? Skriv tilbage via mail ”Tema-gruppe Fællesspisning” – så modtager du info om opstart og første planlægningsmøde.
  • Vi søger stadig til ”Grønne Øgader”.  Vær med, når vi laver blomsterstole, plantedage, arbejder for mere grønt i gaderne, ved facaderne – i det hele taget ”Grønne Øgader”.  NB – vi starter i øjeblikket op omkring ”Gang i Øgaderne”, lanceret på facebook. Vær med her. Har det din interesse? Så meld tilbage via mail og skriv ’Grønne Øgader frivillig”. Så får du en tilbagemelding om kontakt og planer. Man melder sig ikke til faste aktiviteter eller tidspunkter men bliver løbende kontaktet. Dog vil der være enkelte møder, hvor vi samles for at planlægge.

Tema-grupper på vej: Beboerhusfester – tænk over, om du kunne tænke dig at arbejde med at arrangere/planlægge/hjælpe i forhold til nogle af de gode fester, som afholdes hvert år i Beboernes Hus. Hvis du kunne være interesseret, så meld gerne ud på mail ”Temagruppe Beboerhusfester”, så modtager du mail, når vi er klar til opstart.

Rigtig god Påske til alle