FRIVILLIG-AKTIVITETER APRIL 2024

Det er blevet april – efter en forhåbentlig god påske. Hvis du har mulighed for at give lidt tid og kræfter her i april, så er der brug for frivillige til:

 Loppemarked – afholdes i Beboernes Hus d. 13.04. Der er brug for frivillige til at give en hånd med med opstilling/nedtagning af borde/boder, hjælp i køkken og med salg af kaffe mv. Skriv en mail og meld tilbage, hvis du vil hjælpe som frivillig til loppemarked

Arbejdsdag ved Beboernes Hus – både have og hus skal have en kærlig hånd: afholdes d. 14. 04. Har du tid og lyst, grønne fingre, mod på at svinge din indre ”handy-person” – så kom frisk. Skriv en mail – ”frivillig til arbejdsdag” eller møde bare op mellem kl 10 og 15. Der er fælles frokost kl 13

Fællesspisning d. 18.04 – vil du give en hånd med – evt være en del af madhold? Skriv mail ”frivillig til fællesspisning”.

TEMA-GRUPPER:

Der er stadig løbende mulighed for at tilknytte sig som frivillig til bestemte tema-grupper.

  1. Kunne du tænke dig at indgå i en gruppe, som løbende planlægger fællesspisninger, sætter hold, sikrer køreplaner osv? Vi vil gerne danne en temagruppe ”Fællesspisninger”. Det er ikke meningen, at man skal være på madhold hver gang! Kunne du se dig selv i tema-gruppen? Skriv tilbage via mail ”Tema-gruppe Fællesspisning” – så modtager du info om opstart og første planlægningsmøde.
  • Vi søger stadig til ”Grønne Øgader”.  Vær med, når vi laver blomsterstole, plantedage, arbejder for mere grønt i gaderne, ved facaderne – i det hele taget ”Grønne Øgader”.  NB – vi starter i øjeblikket op omkring ”Gang i Øgaderne”, lanceret på facebook. Vær med her.

Har det din interesse? Så meld tilbage via mail og skriv ’Grønne Øgader frivillig”. Så får du en tilbagemelding om kontakt og planer. Man melder sig ikke til faste aktiviteter eller tidspunkter men bliver løbende kontaktet. Dog vil der være enkelte møder, hvor vi samles for at planlægge.

  • Tema-grupper på vej: Beboerhusfester – tænk over, om du kunne tænke dig at arbejde med at arrangere/planlægge/hjælpe i forhold til nogle af de gode fester, som afholdes hvert år i Beboernes Hus. Hvis du kunne være interesseret, så meld gerne ud på mail ”Temagruppe Beboerhusfester”, så modtager du mail, når vi er klar til opstart.

Vel mødt!  Husk at du bestemmer selvfølgelig helt selv om – og evt hvor ofte – du melder dig til en specifik opgave eller arrangement.