Yoga

Åben drop-in klasse FOR ALLE hver MANDAG fra kl. 16.30-18.00 og snart ONSDAG fra kl. 16.30-17.45 i Beboernes Hus på Sølystgade 30, undervist af Elena Bækgaard

Alle er velkomne, undervisningen er differentieret, og tager hensyn til både begyndere og øvede. 

Yogaundervisningen foregår i et roligt flow, hvor der er tid til at finde ind i stillingerne og samtidig få lidt sved på panden. Flowet er tilpasset, så vi hver gang forbereder kroppen på en “peak” stilling (eks. Ustrasana, Kamelen). Fokus vil derfor lidt variere fra gang til gang (eks. på bagoverbøjninger), men i en ramme, hvor vi får aktiveret hele kroppen. På den sidste del af holdet sætter vi tempoet yderligere ned, og afslutter naturligvis med Savasana, hvor du vil blive guidet igennem en meditativ afspænding.  

Tilmelding foregår via facebook gruppen, hvor der hver uge bliver lagt events op for holdene, som du kan tilmelde dig. Såfremt, der er færre end 3 tilmeldte, vil holdet blive aflyst. Meld derfor fra i god tid, og senest 2 timer før holdet starter.
Link til gruppen: https://www.facebook.com/groups/2932695266968399

Kom gerne i god tid, så du har mulighed for evt. at klæde om og finde dig til rette på måtten. Du er velkommen til at tage egen måtte og tæppe med, men der er også mulighed for at låne. Da vi stadig er påpasselige i forhold til Corona, vil lånemåtter blive afsprittet efterfølgende, og du bedes anvende sprit-dispenseren ved indgangen til salen. Hvis du kommer i bil, kan du henvende dig til Elena for at få udleveret en parkeringsbillet. 

Priser:

Intro-klippekort (kan kun købes 1 gang): 3 gange for 100 kr. 

Drop-in: 100 kr.
Klippekort:
5 gange: 400 kr.
10 gange: 750 kr. 

Studerende, pensionister og arbejdsløse:
Drop-in: 75 kr.
Klippekort:
5 gange: 300 kr.
10 gange: 550 kr.

Betaling: kontant ved fremmøde. Der er mulighed for bankoverførsel ved køb af klippekort.

Om underviseren:
Jeg tog min første yogalæreruddannelse i Hatha Yoga i 2014 (200 timer), og har siden videreuddannet mig i 2017-2018 med yderligere 300 timer i Hatha Yoga. Jeg er desuden også uddannet psykolog (2017) med speciale i Mindfulness, hvilket også inspirerer og kommer til udtryk i min undervisning. Senest har jeg taget en læreruddannelse i Yoga Nidra (iRest Integrative Restoration Yoga Nidra Meditation, 2020), der er en meditationsform, der stammer fra den yogiske tradition.