Vilkår for lån af ladcykler

Beboerhuset og Norsgades Gadelavs to dele el-ladcykler, bevilget af NRGi’s Værdipulje, udlejes til voksne over 21 år, som enten er medlem af Beboerforeningen og/eller Norsgades Gadelav. De er med tre hjul og meget stabile at køre med, så de vil være velegnede til alle, der kan køre en cykel.

Hvordan får jeg fat i batteri og nøgler?
Når din booking er blevet godkendt, modtager du en bookingbekræftelse pr. e-mail med en kode. Koden giver adgang til en nøgleboks, hvori der ligger en nøgle til batteri- og cykelnøgleskab. I bookingbekræftelsen er der også en kort video, der viser, hvordan du afhenter og afleverer batteri og nøgle.

Vilkår for brug?
Der må være en max belastning på 100 kg i ladet, den må ikke anvendes til skrald/opfej/byggematerialer, og cyklen skal fastlåses til et solidt, stationært objekt, når den ikke er i brug. I tilfælde af skade er det låners eget ansvar at have tegnet nødvendige forsikringer (ulykkesforsikring, ansvarsforsikring/indboforsikring el.lign.).

Skal jeg selv rengøre ladcyklen, hvis den er blevet beskidt i brug?
Ja, cyklerne skal afleveres i samme tilstand, som de blev modtaget.

Hvis der er en defekt eller sker en skade på cyklen, hvem skal jeg så kontakte?
Du skal henvende dig til vagtelefonen for ladcykler. Ring til 89 80 11 22 og tast 3 for ladcykler. Ved ikke-akutte henvendelser opfordrer vi dig til at indtale en besked på telefonsvareren. Se eller gense også gerne videoen om, hvordan du bruger ladcyklerne for korrekt betjening.

Hvad sker der, hvis jeg afleverer ladcyklen for sent?
Forhåbentligt sker det ikke, men hvis det gør, bedes du venligst kontakte vagttelefonen for ladcykler. Ring 89 80 11 22 og tast 3 for ladcykler for at tale med en cykelmanager.

Hvad sker der, hvis jeg ikke overholder vilkårene?
Ved gentagne forseelser kan du blive ekskluderet fra at låne ladcykler.