Vilkår for lån af ladcykler

Beboerhuset og Norsgades Gadelavs to dele-el-ladcykler, bevilget af NRGi’s Værdipulje, udlejes til voksne over 21 år, som enten er medlem af Beboerforeningen og/eller Norsgades Gadelav. De er med tre hjul og meget stabile at køre med, så de vil være velegnede til alle, der kan køre en cykel.

Produktinformation:

  • ChristianiaBike E-light
  • Rullebremser
  • Bugattikaleche
  • Børnebænk m. sikkerhedssele
  • Motor lygte
  • “Garage”
  • 36V Batteri
  • Abus 9808 Steel-O-Chain Plus og Abus Combiflex lås

Cyklerne er udstyret med en frontdør i kasserne, så de er lette at laste og losse.

Hvornår og hvor længe kan dele-el-ladcyklen lånes?
Gratis – indtil videre

Hvordan får jeg fat i batteri og nøgler?
Inden det tidspunkt, hvor du har skrevet dig op til at låne dele-el-ladcyklen, modtager du pr. e-mail en kode. Koden giver adgang til nøgleskabet, der er placeret på skuret ved Beboerhuset ved siden af skabet med batterierne. I nøgleskabet finder du et sæt nøgler til skabet med batterier og låse.

Vilkår for brug?
Der må være en max belastning på 100 kg i ladet, den må ikke anvendes til skrald/opfej/byggematerialer, og cyklen skal fastlåses til et solidt, stationært objekt, når den ikke er i brug.

Skal jeg selv rengøre el-ladcyklen, hvis den er blevet beskidt i brug?
Ja, cyklerne skal afleveres i samme tilstand, som de blev modtaget.

Hvis der er en defekt eller sker en skade på cyklen, hvem skal jeg så kontakte?
Du skal henvende dig til et af medlemmerne i ”El-ladcykel-manager-gruppen”. Så vil de forsøge at hjælpe dig. Medlemmerne vælges på de årlige generalforsamlinger i de to foreninger – der er også mulighed for at melde sig som frivillig. Ring til 89801122 og vælg ”Ladcykler”. Men prøv først at se eller gense videoen: Vejledning til ladcykler.

Hvad sker der, hvis jeg afleverer el-ladcyklen for sent?
Det sker forhåbentlig ikke, men så bedes du venligst kontakte ”El-ladcykel-manager-gruppen”. Ring 89801122 og vælg “Ladcykel”.

Revideret 2. september 2020